mandag 11. januar 2010
Friterte auberginer
Mmmm.... Crispy og salte på utsiden, myke og søtlige på innsiden.
1 aubergin i 1/2 - 1 centimetertykke skiver
3/4 kopp mandelmel (mandler kjørt i blenderen)
3/4 kopp revet parmesan
1/2 ts hvitløkspulver
litt timian og oregano (1/2 ts tilsammen)
salt og pepper
2-3 egg
rapsolje og smør til steking
___________________________________________________________________
Bland alle de tørre ingrediensene i en dyp tallerken. Pisk sammen de to eggene i en annen dyp tallerken.
Varm godt med olje og smør i en stekepanne.
Dypp aubergineskivene i eggene og deretter i mandel- og parmesanblandingen. Stek dem på begge sider på middels varme til de er gyldne. Pass på at varmen ikke er for høy, da rekker de ikke å bli ordentlig myke inni før de er gyldne på utsiden.
La dem renne av på kjøkkenpapir før du serverer dem.
1 aubergin i 1/2 - 1 centimetertykke skiver
3/4 kopp mandelmel (mandler kjørt i blenderen)
3/4 kopp revet parmesan
1/2 ts hvitløkspulver
litt timian og oregano (1/2 ts tilsammen)
salt og pepper
2-3 egg
rapsolje og smør til steking
___________________________________________________________________
Bland alle de tørre ingrediensene i en dyp tallerken. Pisk sammen de to eggene i en annen dyp tallerken.
Varm godt med olje og smør i en stekepanne.
Dypp aubergineskivene i eggene og deretter i mandel- og parmesanblandingen. Stek dem på begge sider på middels varme til de er gyldne. Pass på at varmen ikke er for høy, da rekker de ikke å bli ordentlig myke inni før de er gyldne på utsiden.
La dem renne av på kjøkkenpapir før du serverer dem.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar