1 ss fiberhusk
2 dl sesamfrø
1 ts bakepulver
2 dl revet ost
3 egg
___________________________________________________________________
Bland alle de tørre ingrediensene, inkludert osten. Tilsett eggene og rør sammen til en jevn masse. Hell massen på et bakepapirkledd stekebrett. Bred massen utover (ca. 30 x 20 cm alt ettersom hvor tykke du vil ha dem) med en slikkepott. Stek på 225 grader i 8 minutter. Avkjøl og skjær i passe store biter.
Hei!
SvarSlettHvordan oppbevarer du disse brødene?
Mvh
Kristin
Hei Kristin
SvarSlettJeg har oppbevart dem i en brødpose i kjøleskapet. Vet ikke om det egentlig er nødvendig å ha dem i kjøleskapet, men jeg har nå hatt dem der for sikkerhets skyld ;)
Frida
Må få lov til å kommentere dette brødet her og jeg. Veldig godt og ikke minst raskt å lage. Rett og slett helt genialt. Mitt lavkarbo liv har virkelig fått en oppsving etter å ha prøvd oppskriftene dine. JEG HAR ENDELIG FUNNET BRØD JEG LIKER!!!!!!!!!! Super flott blogg og takk for masse inspirasjon til god mat. :-)
SvarSlettSå flott Heidi! Jeg blir så glad for å høre at jeg kan være til inspirasjon. Takk tilbake på deg for fine tilbakemeldinger :)
SvarSlettDenne skal lages i morra :-) Blir gal uten brød
SvarSlettOida. Haha. Gal kan vi ikke ha noe av. Da er det bedre at du baker litt (lavkarbo-) brød ;)
SvarSlettDetta är mitt favoritbröd utan tvivel! Jag varierar det med att ha i lite vetekli, krossade linfrön eller solrosfrön. Istället för en lång bit så brukar jag laga dem som rundstykken istället, man måste ha brödet i kylskåpet annars möglar det fort. :-) I helgen gjorde jag också pizza med detta brödet som botten - stekte det nästan klart först och hade i lite pizzakryddor - på med fyll och vips så blev det jättegod pizza! :-)
SvarSlettPizza på sesambrødet høres godt ut! Jeg kan tenke meg at dette er en av de bedre brødene å lage pizzabunn av ja. Tror jeg må gjøre det til helgen :)
SvarSlettHei!
SvarSlettKan man fryse dette brødet? Vet du hvor mye karbohydrater det er i det? Ser kjempe godt ut. :)
Frysing burde gå helt greit. Når det gjelder antall karber har jeg ikke telt dem. Men hvis du veier sesamfrøene finner du tallet. Sesamfrø har 4,5 karber per 100 g. Også legger du til en karb for å telle med det som måtte være i egg. Det blir ikke store mengden :)
SvarSlettBare sier det : IIIIIIINSANE GODT !!!! Denne motiverte meg til å klare å holde denne livsstilen :D
SvarSlettOi! Så bra! Hurra!
SvarSlettDette ble festkveld!! Skikkelig godt var det!!
SvarSlettsolsikkebrødet skal lages snart, veldig spent på det også ;)) Er innom her veldig,veldig ofte, KNALLBRA blogg!!!
Hehe, lavkarbo gjør oss litt rare tror jeg. Brødfest? Hehe. Bra at brødet smakte! Solsikkebrødet er et av mine favorittbrød, så da håper jeg du også liker det.
SvarSlettOg TAKK forresten ;) Stas med returnerende besøkende :D
SvarSlettHei :)
SvarSlettVet hvor mange karbohydrater dere er til sammens i denne røra? Veldig godt brød forresten :)
Hei! :) Jeg har nettopp funnet bloggen din.
SvarSlettDu har laget en kjempefin blogg! Kjempemange oppskrifter som ser gode ut! Jeg har nettopp tenkt til å begynne med lavkarbo. Det eneste problemet mitt er at jeg liker brød og sjokolade.. Men nå skal jeg prøve å lage dette sesambrødet og så får jeg holde meg til bare litt mørk sjokolade på lørdagen. Gleder meg til å fortsette å følge bloggen din! Den er så bra, spesielt fordi du har mange enkle matoppskrifter som ikke tar så lang tid å lage. :)
Tusen takk Mona! Ønsker deg lykke til med det nye kostholdet. Litt mørk sjokkis må man bare ha i blant synes jeg. Ellers er det sånn at smaken endrer seg litt etter en stund på lavkarbo, så det er ikke sikkert at du vil savne brødet så voldsomt etter en stund.
SvarSlettMå sesamfrøene knuses?
SvarSlettNei.
SlettMen du kan sikkert gjøre det hvis du vil :)
Hei på deg, denne bloggen din er den beste lavkabo blogg som finnes på nett, enkel og grei og du slipper å ta med deg hele helsekost butikk nå du reiser my som jeg gjør, fant en megde med utrolig gode oppskrifter på enkel og lettfattelige oppskrifter uten så mye avansert meltyper og tilsettninger som må spesialbestilles på nett, for å erfare at en ikke liker smaken.skal følge deg jeg og ser jeg taper meg godt i vekt og ikke minst er alrid sulten.så tusen takk for du deler så mye gode oppskrifter med en enkel 64åring fra nord.
SvarSlett