lørdag 6. mars 2010
Egg Benedict
Lykken er Egg Benedict på en søndag morgen.
Til to personer trenger du:
2 (evt. 4) runde stykker av solsikkebrød eller sesambrød (bruk en kopp til å presse ut pene rundinger)
2 posjerte egg
1 liten porsjon hollandaise (jeg bruker 1 egg og 100 gram smør til to porsjoner egg benedict)
2 skiver skinke
__________________________________________________________________
Lag hollandaise etter denne oppskriften, men bare en tredjedel av den.
Posjer eggene etter denne oppskriften.
Legg de runde brødskivene på en tallerken. Jeg bruker ofte to skiver oppå hverandre for å få litt høyde, og for å være sikker på å ha nok brød til å få meg meg mest mulig saus og flytende eggeplomme uten å måtte bruke en skje på slutten av måltidet.
Legg en skinkeskive på hver av skivene. Anrett et posjert egg på toppen av skinkeskivene og hell hollandaise på toppen.
Til to personer trenger du:
2 (evt. 4) runde stykker av solsikkebrød eller sesambrød (bruk en kopp til å presse ut pene rundinger)
2 posjerte egg
1 liten porsjon hollandaise (jeg bruker 1 egg og 100 gram smør til to porsjoner egg benedict)
2 skiver skinke
__________________________________________________________________
Lag hollandaise etter denne oppskriften, men bare en tredjedel av den.
Posjer eggene etter denne oppskriften.
Legg de runde brødskivene på en tallerken. Jeg bruker ofte to skiver oppå hverandre for å få litt høyde, og for å være sikker på å ha nok brød til å få meg meg mest mulig saus og flytende eggeplomme uten å måtte bruke en skje på slutten av måltidet.
Legg en skinkeskive på hver av skivene. Anrett et posjert egg på toppen av skinkeskivene og hell hollandaise på toppen.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Gjett om jeg skal teste ut dette! look awsome:)
SvarSlettJa, det må du gjøre. Smaker nydelig og metter godt.
SvarSlettEgg Bendedict inneholder jo egentlig ingen fancy ingredienser, men gir likevel meg en akkurat passe luksusfølelse på morgenkvisten. Deilig.