mandag 16. januar 2012
Avocado- og eggesalat
Godt og sunt pålegg. Server for eksempel på frokostrundstykker med sennep, eller på noen tomatskiver som en salat.
4 hardkokte egg
1 moden avocado
2 ss majones
1 ss hvitvinseddik
litt salt
svart pepper
finhakket gressløk
_______________________________________________________________________________
Finhakk de kokte eggene. Mos avocadokjøttet med en gaffel. Bland egg, avocado, majones og eddik sammen. Smak til med salt og pepper og dryss hakket gressløk over på toppen.
4 hardkokte egg
1 moden avocado
2 ss majones
1 ss hvitvinseddik
litt salt
svart pepper
finhakket gressløk
_______________________________________________________________________________
Finhakk de kokte eggene. Mos avocadokjøttet med en gaffel. Bland egg, avocado, majones og eddik sammen. Smak til med salt og pepper og dryss hakket gressløk over på toppen.
Etiketter:
avocado,
egg,
enkel/kjapp,
frokost,
meieriproduktfritt,
pålegg,
salat,
vegetar
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ikke dumt blande avokado i- nettopp laget en posjon vanlig eggesalat i helgen -neste gang blir det denne varianten :)
SvarSlettKombinasjonen egg og avokado har jeg aldri prøvd før. Må prøves, og takk for tipset :-)
SvarSlettSå lurt! Så en versjon av deviled eggs der det var blandet inn avocado, men dette er jo myyye enklere... :D Takk for oppskrift :)
SvarSlettDette var fantastisk godt! Blir virkelig inspirert på bloggen din
SvarSlettTusen takk Hege. Veldig hyggelig å høre :)
SvarSlettDenne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
SvarSlett