mandag 16. januar 2012

Avocado- og eggesalat

Godt og sunt pålegg. Server for eksempel på frokostrundstykker med sennep, eller på noen tomatskiver som en salat.


4 hardkokte egg

1 moden avocado

2 ss majones

1 ss hvitvinseddik

litt salt

svart pepper

finhakket gressløk
_______________________________________________________________________________

Finhakk de kokte eggene. Mos avocadokjøttet med en gaffel. Bland egg, avocado, majones og eddik sammen. Smak til med salt og pepper og dryss hakket gressløk over på toppen.

6 kommentarer:

  1. Ikke dumt blande avokado i- nettopp laget en posjon vanlig eggesalat i helgen -neste gang blir det denne varianten :)

    SvarSlett
  2. Kombinasjonen egg og avokado har jeg aldri prøvd før. Må prøves, og takk for tipset :-)

    SvarSlett
  3. Så lurt! Så en versjon av deviled eggs der det var blandet inn avocado, men dette er jo myyye enklere... :D Takk for oppskrift :)

    SvarSlett
  4. Dette var fantastisk godt! Blir virkelig inspirert på bloggen din

    SvarSlett
  5. Tusen takk Hege. Veldig hyggelig å høre :)

    SvarSlett
  6. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett