søndag 22. november 2009
Baba Ganoush
Nydelig aubergindip!
3 auberginer
4 hvitløksbåter
Sitronjuice av ca. 3 sitroner
God olivenolje
Salt
Ca. 1,5 dl tahini
1,5 ts spisskummin
Evt. 1 cm revet ingefær
Hakket fersk persille og mynte til pynt
____________________________________________________________________
Grill auberginene i 20 - 30 minutter til skinnet har fått luftbobler. Snu auberginene underveis.
Legg auberginene i et kjøkkenhåndkle i minst 10 minutter.
Fjern skinnet og press ut overflødig saft.
Mos auberginkjøttet sammen med alle de andre ingrediensene i en blender eller med en stavmikser.
Hell blandingen i en bolle og dryss ferske urter og hell en klunk god olivenolje over.
Bildet er tatt av Halfacat. Vilkårene for videreformidling av bildet finner du her.
3 auberginer
4 hvitløksbåter
Sitronjuice av ca. 3 sitroner
God olivenolje
Salt
Ca. 1,5 dl tahini
1,5 ts spisskummin
Evt. 1 cm revet ingefær
Hakket fersk persille og mynte til pynt
____________________________________________________________________
Grill auberginene i 20 - 30 minutter til skinnet har fått luftbobler. Snu auberginene underveis.
Legg auberginene i et kjøkkenhåndkle i minst 10 minutter.
Fjern skinnet og press ut overflødig saft.
Mos auberginkjøttet sammen med alle de andre ingrediensene i en blender eller med en stavmikser.
Hell blandingen i en bolle og dryss ferske urter og hell en klunk god olivenolje over.
Bildet er tatt av Halfacat. Vilkårene for videreformidling av bildet finner du her.
Etiketter:
aubergin,
dip,
meieriproduktfritt,
meze,
midtøsten
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar