ca 300 g brekkbønner
2 ss olje
50 g bacon
1 liten gul løk
2 fedd hvitløk
1 lite laubærblad
8 ss hakket frisk koriander
salt og pepper
Varm 2 ss olje i en stekepanne og tilsett 50 g bacon i små terninger. Stek baconet sprøtt og ta det ut av panna, men la fettet blir igjen.
Stek en hakket gul løk i fettet til den blir myk og gylden.
Tilsett 2 fedd finhakket hvitløk i panna og stek til du kjenner hvitløkslukta.
Ha ferske brekkbønner i panna og hell over ca 2 dl vann og et laubærblad. La det putre under lokk i ca 10 min.
Ha i baconet og smak til med salt og pepper.
Bland forsiktig inn 8 ss hakket, frisk korinader og server med en gang.
Illustrasjonsfoto: Island Vittles / CC by-nc-nc 2.0 |
Her er brekkbønnene servert med kantarell- og kyllinggryte.
Dette så veldig godt ut:-)
SvarSlettÅh, gjett om det er ;)
SvarSlettMmmm, delikat tilbehør!
SvarSlett