Får du ikke tak i bok choy går det alltids an å bytte den ut med f.eks strimlet kinakål eller spinat.
4 personer
1 stengel sitrongress - den hvite møre delen, finhakket
saft og skall av 2 lime
1 boks kokosmelk
rapsolje eller kokosolje
1/2 - 1 rød chili uten frø - finhakket
2 røde paprika
ca. 30 gram frisk ingefær - skrelt og finhakket/revet
4 limeblader
1 ss grønn karripaste
4 - 6 bok choy
4 - 6 kyllinglår delt i to
2 fedd hvitløk - finhakket
___________________________________________________________________________
Brun kyllingbitene godt i olje i en kjele. Ha sitrongress, chili, ingefær,limeblader, hvitløk og karri i kjelen sammen med kyllingen. Stek videre under omrøring. Pass på at du ikke svir karripasten, da blir sausen bitter.
Tilsett kokosmelk og kok opp. Skru ned varmen, og la gryten putre lett i ca. 40 - 45 minutter til kyllingen er ferdig. Smak til med limesaft og finrevet limeskall.
Skjær paprika i skiver, og del evt. pak choy-bladene i to på langs. Tilsett paprika og bok choy i kjelen, og varm opp til pak choyen har falt sammen og blitt gjennomvarm.
Dette ser enkelt og godt ut. Liker at du setter opp alternativer. Jeg må reise langt for å skaffe spesiaingredienser.
SvarSlettJa, dette er ingen sak altså :) Har bodd et stykke ut på landet selv, så vet hvor frustrerende det kan være å mangle en innvandrerbutikk i nærheten.
SlettGodt nyttår, og nytt godt lavkarboår! :)
SvarSlettNydelig etter-jul-mat dette!
Godt nyttår til deg og Hansel også :)
SlettHei,
SvarSlettSøk blogg driver med lavkarbo blogger og ble anbefalt din. Se link http://www.sokblogg.no/lchf-bloggen/
Håper dette er i orden.
Ha en fantastisk dag videre.
mvh
Søk blogg
Det er både i orden, og veldig hyggelig :)
SlettDenne er bare helt fantastisk!!! Det sa gjestene igår og <3
SvarSlett