tirsdag 19. januar 2010
Squashgrateng
Nok til fire porsjoner.
2 squash
Pepper
1/4 kopp revet parmesan (og/eller cheddar)
1 ss smeltet smør
___________________________________________________________________________________
Sett ovnen på 200 grader.
Smør en liten ildfast form eller paiform.
Kok opp en stor kjele med vann.
Skjær squashen i skiver på ca 1/2 cm tykkelse. Ha squashskivene i det kokende vannet og kok i to minutter. Ha squashen i et dørslag og skyll med kaldt vann.
Legg squashskivene i et overlappende mønster i formen. Krydre med nykvernet pepper, hell litt smeltet smør over og dryss osten over squashen. Stek i ovnen i ca 30 minutter. Om osten ikke er blitt gylden etter 30 minutter skrur du opp temperaturen og steker i noen minutter til, til osten har fått riktig farge.
2 squash
Pepper
1/4 kopp revet parmesan (og/eller cheddar)
1 ss smeltet smør
___________________________________________________________________________________
Sett ovnen på 200 grader.
Smør en liten ildfast form eller paiform.
Kok opp en stor kjele med vann.
Skjær squashen i skiver på ca 1/2 cm tykkelse. Ha squashskivene i det kokende vannet og kok i to minutter. Ha squashen i et dørslag og skyll med kaldt vann.
Legg squashskivene i et overlappende mønster i formen. Krydre med nykvernet pepper, hell litt smeltet smør over og dryss osten over squashen. Stek i ovnen i ca 30 minutter. Om osten ikke er blitt gylden etter 30 minutter skrur du opp temperaturen og steker i noen minutter til, til osten har fått riktig farge.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar