onsdag 13. januar 2010

Grønne bønner med bacon og sopp

Oppskriften er funnet på Lindas Low Carb Menus and Recipes. En oppskriftsside som er vel verdt besøket. Jeg har imidlertid doblet mengden bacon i oppskriften i forhold til originalen. Dette er nydelig som tilbehør til hvit fisk.


400 g snittede grønne bønner

4 baconskiver - finhakket

100 g hermetiserte champignoner i skiver

1-2 ss smør

Pepper
___________________________________________________________________

Stek baconet til det nesten er sprøtt. Kok eller damp de grønne bønnene. De blir best hvis det fortsatt er litt tyggemotstand igjen i dem. Hell av vannet og ha bønnene tilbake i kjelen. Ha smør, bacon og champignoner i kjelen sammen med bønnene og varm opp. Smak til med pepper.




 
 Her har jeg servert de grønne bønnene med dampet torskefilet og en persilledressing laget av bladpersille, god olivenolje og sitronsaft. En fantastisk kombinasjon av smaker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails