tirsdag 12. januar 2010

Grønne bønner i tomatsaus

Godt til de fleste typer kjøtt. 


400 g ferske grønne bønner - skråskjært i to til tre biter.

1 boks hermetiserte tomater

2 sjalottløk - hakket 

2 fedd hvitløk

olje til steking 

salt og pepper

Eventuelt krydder: Enten basilikum og oregano, eller spisskummin, eller fersk hakket bladpersille.
___________________________________________________________________

Stek finhakket hvitløk og løk i olje til løken er blitt blank og myk. Tilsett tomater og krydder. La koke i 30 minutter. Smak på sausen, kanskje den trenger mer krydder. Tilsett de grønne bønnene og kok til bønnene er passe møre. 




 


Grønne bønner i tomatsaus. Her har jeg tilsatt hakket bladpersille og servert dem til squash- og lammekjøttkaker.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails