fredag 14. oktober 2011

Ansjosdjevler

En vri på djevelegg. Vil du ha de melkefri bytter du bare ut creme fraîche med mer majones.


4 hardkokte egg

8 stk ansjosfileter

1,5 ss majones

1,5 ss creme fraîche

1 - 4 dråper tabasco

1 ss frisk hakket dill

evt. litt cayennepepper
_________________________________________________________________________________

Skrell de hardkote eggene, og del dem i to. Ta eggeplommene forsiktig ut og mos dem sammen med ansjosfileter, majones og creme fraîche. Smak mosen til med tabasco og rør inn finhakket dill eller persille.

Fyll mosen i eggene og pynt med friske urter, og evt. et lite dryss cayennepepper.



2 kommentarer:

  1. Lurer på hvor du finner ansjos med lite karber jeg? Synes å huske at det var mye sukker i dem jeg finner på min butikk.

    SvarSlett
  2. I det siste har jeg handlet mest ansjos i Sverige. Det er ikke dermed sagt at de er særlig karbefrie altså. Jeg titter bare bakpå dem og velger den beste av dem. Jeg tenker at man gjerne spiser så små mengder av den ansjosen, samt at mye sukkeret er i laken, ikke i selve fisken, at det får være greit.

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails