onsdag 19. oktober 2011

Rekesalat med egg og dill

God rekesalat. Vil du ha den melkefri bytter du ut rømmen med mer majones.



3 hardkokte egg

1 dl majones

0,5 dl rømme

rikelig med dill (tørket eller fersk)

1 - 2 ts sennep (f.eks. skånsk)

2 ss finhakket purre/vårløk/gressløk

et par tre gode never rensede reker

salt & pepper
_______________________________________________________________________________

Hakk eggene i små terninger. Bland majones, rømme, dill, sennep, purre, salt og pepper. Smak til. Kanskje du vil ha mer salt, pepper, dill eller sennep?

Bland rekene ned i majonesblandingen. La stå og trekke i kjøleskapet i minst en time, slik at smakene får satt seg ordentlig.

Server på lavkarbobrød, eller i hjertesalatblader.

Rekesalat servert på lavkarbobrød. God frokost.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails