torsdag 30. juni 2011

Ostesmørbrød med kylling og mozzarella


Her en en skikkelig god grunn til å sørge for å ha rester til overs etter middag. Disse ostesmørbrødene ble til dagen etter en kylling saltimbocca-middag med caprese-salat. Jeg skar en saltimboccabit i skiver, og la dem i taksteinsmønster på et stykke lavkarbobrød med mozzarella og tomater fra salaten i mellom lagene. Så hadde jeg litt salt og pepper på toppen, ringlet litt olivenolje over, og hadde dem 7-8 minutter i ovnen på 225 grader til mozzarellaen hadde smeltet. Deilige deilige ostesmørbrød!Brødet jeg har brukt på bildene er en variasjon på frokostrundstykkene. Jeg har brukt samme oppskrift som til frokostrundstykkene, men jeg har malt linfrøene istedenfor å ha dem i røra hele. Så fordelte jeg røra utover en bakepapirkledt stekeplate, på samme måte som jeg gjør med solsikkebrødet, og skar brødet i ruter når det var ferdig.

6 kommentarer:

 1. Dette så kjempe godt ut :)

  SvarSlett
 2. Wow, dette så heilt fantastisk godt ut :) Jeg kommer virkelig til å bokmerke denne bloggen, og gå inn å finne noe nytt å spise hver dag :D Har lenge letet etter et sted man kan finne fristendes oppskrifter på lav karbo :) Gleder meg til å teste ut!

  SvarSlett
 3. Dette så faktisk fristende ut!
  Jeg er sjuk med dårlig matlyst for tida. Kommer forhåpentligvis sterkere tilbake

  SvarSlett
 4. Takk for gode oppskrifter! Om mulig, ønsker jeg meg gjerne noen flere oppskrifter på lavkarbo-brød.
  Takk på forhånd.
  Beste hilsen fra Superkokken :-)

  SvarSlett
 5. @ Lisa Helen: Tusen takk. DA håper jeg du blir fornøyd med oppskriftene du tester ut :)

  @ Gretel: Ja, det var deilig altså! Matlysten min er vel heller ikke helt på topp om dagen. Det er typisk juli tror jeg. Men jeg har et lite lager med bilder av matretter jeg ikke har postet, så jeg skal alltids klare å få til noen poster i juli selv om kjøkkenaktivitetene mine ikke er så avanserte om dagen. Ellers følger jeg jo alltid med på om det skjer noe på bloggen din :)

  @ Superkokken: Takk selv! Det er alltid plass for flere brødoppskrifter ja, så det kommer nok etter hvert :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails