onsdag 25. april 2012

Djevelegg med røkelaks



6 hardkokte egg

60 gram røkt laks - finhakket

1 ts sennep

2 ss creme fraiche

2 - 3 ss finhakket bladpersille

1 ss finhakket løk

3 cornichoner - finhakket (eller sylteagurk)

1 ss sitronsaft

nykvernet pepper

litt cayennepepper
_______________________________________________________________________________

Skrell eggene og del de i to på langs. Ta eggegulen forsiktig ut av halvdelene og ha dem i en bolle. Mos gulene med en gaffel. Tilsett alle de andre ingrediensene bortsett fra cayennepepper i bollen og rør godt til alt er blandet. Smak til. Kanskje du vil justere mengden på noen av ingrediensene.

Legg blandingen tilbake i hulrommene i eggene. Vil du at det skal bli ekstra fancy kan du bruke en sprøytepose. Men du må ha et munnstykke som er ganske stort for at laksebitene ikke skal sette seg fast når du sprøyter.

Dryss litt cayennepepper over eggene. Litt finhakket bladpersille eller gressløk gjør seg også godt.


3 kommentarer:

  1. Oi oi oi!!
    Dette ga virkelig vann i munnen :-)

    Mon tro om ikke jeg kommer til å overraske mannen min med dette i kveld når han kommer hjem fra jobb :-)
    Har både egg og røkelaks i hus, men mulig jeg må bytte CF med litt rømme...
    Gleder meg allerede til å prøve disse Frida!!

    Ha en super helg!

    Tove
    http://sjelemat.blogspot.com/

    SvarSlett
  2. Rømme funker nok like bra :) Ønsker deg også en super helg, Tove!

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails