onsdag 8. desember 2010

Multekrem

Innrømmelse: Jeg spiste en dobbel porsjon multekrem til middag i går.

Kanskje ikke det lureste middagsvalget. Men sånn går det når man er blitt voksen og kan bestemme middagen helt selv, og ikke har spist multekrem siden julaften i fjor. Multekrem er godt altså! Men jeg lover at multekrem skal være forbeholdt dessert fremover.

4 porsjoner


4 dl multer

4 dl kremfløte

2 ss sukrin

ekte vanilje
___________________________________________________________________________________

Bland multene og sukrinen godt. Pisk kremfløten sammen med vaniljen. Bland multene og kremen, men spar noen multer til pynt. Smak på multekremen om du vil tilsette mer søtt. Fordel i dessertskåler og ha litt multer på toppen.

Enjoy!

11 kommentarer:

 1. Multekrem er jo bare sååå godt:-)
  Er det mange karber i multer forresten?

  SvarSlett
 2. Ja, ikkesant! Multer har 4,4 g karber pr 100 g. Så det er jo ikke så verst.

  SvarSlett
 3. Jeg forspiste meg på multekrem til kvelds her om dagen..hehe. Jeg pleier å koke opp multer med sukrin for da synes jeg det blir mer smak på kremen. Og da jeg hadde gjort det måtte jeg lage krem å smake :-) mann og barn ristet på hodet av meg!!! Det ble litt igjen til dessert i jula :-D

  SvarSlett
 4. MMMmmmmm multekrem er dessert her og på julaften -gleder meg allerede

  SvarSlett
 5. Janicke: Lurt å koke opp multene litt. Selv om det betyr at man må vente lenger på at multekremen blir ferdig (avkjøling). Spørs om jeg har tålmodighet. Når du sier det så tror jeg at jeg også har varmet opp multene med sukrin tidligere. Men bare litt lunk, for å unngå at multene koker i stykker. Liker at det er mest mulig chunky.

  SvarSlett
 6. Makronella: Mhm! Digg! Men du... Jeg får ikke lagt inn kommentarer på bloggen din for tiden. Jeg vet ikke om det er hos meg eller hos deg problemet ligger. Men jeg har ikke lagt merke til at det er noe problem i noen andre blogger...

  SvarSlett
 7. Skjønner problemet. Jeg har nå multer med sukrin ferdig til 2. juledag desserten. Julaften er det mamma som skal lage kremen. Jeg koker opp og avkjøler. Må ha hele bær i :-D Lik smak du og jeg!!

  SvarSlett
 8. Hehe, ja det har vi! Jeg digger jo hver eneste oppskrift du legger ut.

  SvarSlett
 9. Mmm... det så godt ut. Jeg gleder meg til julaften

  SvarSlett
 10. He he så søt du er! Jeg spiste fløtekarameller til kvelds, hi hi:). Så godt ut, mm

  SvarSlett
 11. Nina: Jeg også!

  Line: Hehe, av og til må man bare :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails