Når man kommer hjem etter en lang dag på reise er det kjekt med noe enkelt til middag. Omelett er alltid enkelt, så her kommer en variant med spinat. Inspirasjonen er hentet herfra.
Til en porsjon:
2 egg
2 ss kremfløte
1 ss smør
salt & pepper
70 g frisk spinat
1/4 rødløk
1 ss revet parmesan
1 ss gresskarkjerner (eller ristede pinjekjerner)
__________________________________________________________________
Skyll spinaten godt og la vannet renne av. Hakk rødløk og fres den lett i litt smør sammen med hvitløk. Ha i spinat og fres den til den faller sammen. Legg fyllet til side.
Visp eggene lett sammen med fløte, salt og pepper. Hell røren i en varm stekepanne. Trekk røren inn mot midten slik at massen på toppen flyter ut til sidene. Ha på parmesan og fyll og brett omeletten sammen.
Server omeletten straks, gjerne med gresskarkjerner over.
Enda en fristende rett fra bloggen din! Ser veldig godt ut! Må nok ut og kjøpe gresskarkjerner i morgen. :)
SvarSlettTakk Lise. Gresskarkjerner er godt til mye rart, så det er ikke så dumt å ha i skapet :)
SvarSlettGodt å ha deg tilbake. Som vanlig så det du har lagt ut smashing ut!
SvarSlettSmil fra Line
Takk Line. Selv kunne jeg godt tenkt meg mange uker til med ferie, selv om det nok etterhvert ville klødd litt i bloggmusklene mine ;)
SvarSlettFerie er alltid bra:). Selv om jeg aldri har blogget så mye som når jeg har ferie, dårlig med den delen som heter total avkobling:):). Er et på menneske til min manns store fortvilelse.
SvarSlettKlæm fra mæ som e så gla førr bloggen din!!
Søte du! Det er gjensidig, så klem tilbake på deg :)
SvarSlettBlogging kan vel være en slags form for avkobling det også.