1 boks tunfisk (i olje eller vann)
1/2 kopp majones
6 hardkokte egg
2 ss finhakket løk (evt. vårløk)
2 ss finhakket stangselleri
1 ts sennep
salt
pepper
litt sitronsaft
litt paprikapulver
__________________________________________________________________
Skrell de hardkokte eggene og del dem i to på langs. Vær forsiktig så du ikke ødelegger hvitene. Mos eggeplommene i en bolle.
La tunfisken renne av. Klem gjerne ut overflødig væske. Bland tunfisk, majones, løk og stangselleri sammen med plommen. Smak til med majones, salt og pepper.
Fyll eggehvitene med tunfiskblandingen. Strø litt paprikapulver på toppen som pynt.
Jeg synes de ser litt kjedelige ut. Rett og slett. De var gode altså, men mat skal også nytes med øynene etter min mening. Jeg tror de hadde sett litt festeligere ut med noe grønn pynt. Gressløk kanskje. Eller kapers. Eller hakket stangselleri.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar