lørdag 29. mai 2010

Sesambrokkoli

Dette er knapt en oppskrift. Bare et lite tips om hvordan du kan variere brokkolien litt. Sesamolje gir en helt fantastisk nøttete smak og gjør underverker for brokkolien din (eller hvilken som helst annen grønnsak som kan stekes).

 

brokkolibuketter

1 fedd hvitløk (jeg tar et fedd per 2 porsjoner brokkoli)

olje/smør

sesamolje

sesamfrø

salt & pepper

__________________________________________________________________

Ha olje eller smør i en varm panne. Hakk hvitløken og ha den i panna sammen brokkolien. Stek brokkolien til den er passe mør. Skvett litt sesamolje over brokkolien, strø noen sesamfrø over, salte og pepre, og rør rundt. Ferdig!

2 kommentarer:

  1. Jeg har pleid å bruke sesamfrø en del i wok og over stekte grønnsaker, men har helt glemt det ut.. Takk for påminnelsen! Godt med litt ekstra smak på grønnsakene :)

    SvarSlett
  2. Ikkesant! Også ser det jo ganske kult ut også :)

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails