1 - 2 egg
2 - 3 ss majones (blir best med Hellmanns)
en god og stor neve ferske krydderurter (en blanding av koriander og persille er min favoritt)
rikelig med nymalt pepper
gurkemeie (mest fordi jeg liker at plettene blir ordentlig gyllengule)
paprikapulver
chilipulver
en skvett limesaft
en halv ts dijonsennep
__________________________________________________________________
Bland sammen alle ingrediensene. Røra blir ganske bløt. Bruk en skje og legg pletter i en varm stekepanne med smør eller olje. Stek noen minutter på hver side på middels varme til plettene er gjennomstekte og gyllenbrune.
Mmmmm, så herlige ut:)
SvarSlettDe er så praktiske synes jeg. Litt omelettaktige, men enkle å ta med seg i hånda. Omelett i hånda vil normalt være litt klin, men ikke med disse. Også er det jo sånn at stort sett alt med ferske urter i seg er godt ;)
SvarSlettTror du att man kan frysa de här? Evt hur länge tror du att det håller i kylskåpet? Jag hade curryblandning i smeten och det blev verkligen godis :-)
SvarSlettGodt spørsmål Emma. Jeg har aldri prøvd å fryse dem. Hvis gjør et forsøk, så får du fortelle hvordan det gikk.
SvarSlettJeg tror at de fint kan oppbevares i kjøleskpet i 3-4 dager.
Curry høres kjempegodt ut!
Jeg har prøvd å fryse de, og skal ta opp igjen i morgen tidlig for å teste.
SvarSlettDe smaker helt fantastisk ferske iallfall :)
Blir spennende å høre hvordan det gikk :)
SvarSlettJeg laga disse, og spiste et par når de var nystekte. Jeg syns ikke de var sånn kjempegode, så jeg satte resten i kjøleskapet. En travel morgen dagen etter, så jafser jeg i meg en, og jeg må si at jeg ble veldig positivt overrasket!
SvarSlettDe er jo nyyyyydelige kalde!
Så disse blir nok laget flere ganger likvel, ja!
Så BRA! Hurra for at de ble bedre i kald tilstand. Jeg spiser også disse først og fremst kalde.
SlettGod påske til deg!