søndag 22. november 2009

Spinat- og Fetamuffins

1 pk (400g) tint spinat
140 g fetaost

1 båt hvitløk
4 egg

1 dl fløte
1/4 ts muskat

1/2 ts nykvernet pepper
litt finhakket chili

revet parmesan/gulost
____________________________________________________________________

Bruk gjerne spinat som ikke er finhakket. Da hakker du den bare lett. Klem ut overflødig vann.
Bland sammen alle ingrediensene bortsett fra parmesan/gulost. Fordel i et smurt muffinsbrett. Strø ost over og stek på 175 grader i ca 30 min. eller til eggeblandingen har stivnet.
Hvis du blander noe av osten i røren blir muffinsene litt fastere.

  
 

4 kommentarer:

  1. Disse skal snuppa få med seg i barnehagematpakken i morgen. Setter veeeeldig pris på enkle oppskrifter nå som skuldra er ute av funksjon:p

    SvarSlett
  2. Da håper jeg at snuppa blir fornøyd. God bedring til armen din Anneli :)

    SvarSlett
  3. Marianne Fisker24 august, 2012 17:20

    Nøj, hvor smager de godt! Hvor lang tid kan de holde sig i køleskabet?

    SvarSlett
    Svar
    1. Beklager sent svar. Du har kanskje funnet ut av det allerede? De burde i hvert fall holde en tre dagers tid.

      Slett

Related Posts with Thumbnails