lørdag 28. november 2009
Ovnsbakt Ratatouille
En oppskrift fra Clotilde Dusoulier.
2 løk
2 fedd hvitløk
1 aubergine
1 squash
2 grønne paprika
8 små tomater
2 kvister rosmarin
2 kvister timian
olje
salt og pepper
____________________________________________________________________
Sett ovnen på 180'C.
Skjær alle grønnsakene i skiver.
Ha alt i en ildfast form. Ha på salt og pepper og ha over litt olivenolje.
Dekk formen med aluminiumsfolie og bak i 45 minutter.
Fjern aluminiumsformen og bak i 30-45 minutter til. Den er ferdig stekt når grønnsakssaftene i bunn har fordampet.
Fjern urtekvastene før du serverer.
Bildet er tatt av Sifalcia. VIlkårene for videreformidling av bildet finner du her.
2 løk
2 fedd hvitløk
1 aubergine
1 squash
2 grønne paprika
8 små tomater
2 kvister rosmarin
2 kvister timian
olje
salt og pepper
____________________________________________________________________
Sett ovnen på 180'C.
Skjær alle grønnsakene i skiver.
Ha alt i en ildfast form. Ha på salt og pepper og ha over litt olivenolje.
Dekk formen med aluminiumsfolie og bak i 45 minutter.
Fjern aluminiumsformen og bak i 30-45 minutter til. Den er ferdig stekt når grønnsakssaftene i bunn har fordampet.
Fjern urtekvastene før du serverer.
Bildet er tatt av Sifalcia. VIlkårene for videreformidling av bildet finner du her.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar