søndag 3. mars 2013

Braisert squash med basilikum og cherrytomater


Dette er en ny favorittmåte å tilberede squash. Et smaksrikt tilbehør som passer til det meste.



olivenolje

2 store squash

1 stor neve gule cherrytomater - delt i to

1 stort fedd hvitløk - finhakket

salt & pepper

en liten bunt frisk basilikum - revet i store biter
___________________________________________________________________________

Kutt squashen i fingertykke staver. Varm olivenolje i en panne, og stek squashstavene på relativt høy varme i oljen til de er pent brunet. Ta squashen ut av pannen og sett til siden.

Skru ned varmen, tilsett litt mer olivenolje i pannen og ha i hvitløken. Stek hvitløken lett før du tilsetter de halve cherrytomatene og steker videre. Når tomatene begynner å mykne og slippe litt saft legger du squashen tilbake i pannen. Krydre med salt og pepper. Tilsett basilikumen og bland alt sammen godt.

Server som tilbehør til kjøtt, fugl eller fisk.



31 kommentarer:

  1. Ser nydelig ut Frida! Elsker squash, så dette må testes... Kanskje rett og slett allerede i dag ;-) Har alt jeg trenger i hus tror jeg. Svinesteken står i ovnen på lantidssteking, og kan tenke meg at dette vil bli et aldeles nydelig tilbehør ;-) Tusen Takk for oppskrift!
    Klem Tove

    SvarSlett
  2. Takk Tove. Ja, dette ble faktisk overraskende godt. Passer nok perfekt til svinestek :) Ha en god søndag!

    SvarSlett
  3. I thing it will be so testy.

    fuging

    SvarSlett
  4. Hej Frida, jaghar gett dig en blog award eftersom du alltid inspirerar mig att prova nya saker. Tusen takk :)

    Läs mer om reglerna här:
    http://aswedishsmorgasbord.com/2013/03/blow-award.html

    SvarSlett
  5. Åh, precis vad jag tycker om! Ska absolut testa det här!

    SvarSlett
  6. Ser vildt lækkert ud! Squash kan virkelig mange ting, da den suger smag fra det den bliver tilberedt sammen med :-)

    Jeg bruger selv squash i mine opskrifter...

    Jeg har lige udgivet en LCHF e-bog på 200 sider - tjek den ud her
    www.mathildesmamsemanege.dk :-)

    kh. Mathilde

    SvarSlett
  7. hei, vil bare få meddele at denne retten og hundre andre fra bloggen din brukes trutt og jevnlig nesten daglig

    SvarSlett
    Svar
    1. .... og er vanskelig å kommentere her... med hilsen trofast gjest og bruker Gitte ;)

      Slett
  8. Hvorfor blogger du ikke mere? :/

    SvarSlett
  9. Søkefeltet fungerer ikke! hjelp!

    SvarSlett
  10. Hvor er du blitt av :(

    SvarSlett
  11. flott blogg, liker denne bloggen

    du skulle hatt slik mal som denne tilbudsvarer.blogspot.com
    slik at mab kan skrolle med chrome nettleser enda bedre

    SvarSlett
  12. OT:
    http://www.kostdoktorn.se/professor-tim-noakes-anmald-av-dietistforbund-stod

    /Gäst

    SvarSlett
  13. Very informative, keep posting such good articles, it really helps to know about things.

    SvarSlett
  14. Håper alt vel med deg Frida, som ovennevnt er du savnet, samtidig føles bloggen din evigvarende, varierende og levende, jeg er sikker på at alle med meg håper den aldri forsvinner.. Igjen et stort takk!! : )

    SvarSlett
  15. You have a great blog. With the BloggerContest.com you are a candidate to win with your website or blog, promote your web page, win prizes and promotions. With the support of our sponsors via we organize our blog competition for the first time in 2017. You can learn more about participation from our website. You can join, the applications are ongoing.
    Thank you for your interested-in and support!


    Web : http://www.bloggercontest.com
    Mail : contact@bloggercontest.com
    Pbx : +390694802050

    SvarSlett
  16. Takk for deilig oppskrift, er skrevet ut og skal prøves snarest! :)

    SvarSlett
  17. It was perfect the first time. I learn so much from you as well! Keep it up great post.

    SvarSlett
  18. t was perfect the first time. I learn so much from you as well! Keep it up great post.

    SvarSlett
  19. This blog in very informative for us

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails