lørdag 30. juli 2011

Meksikansk rekecocktail

Denne lager jeg om jeg har rester igjen av salsaen pico de gallo. Det blir en frisk rekecocktail med et lite sting fra jalapeñoen i salsaen. Mengdeangivelsene er omtrentlige. Det kommer litt an på hvor mye pico de gallo jeg har til overs. Men jeg regner 2-4 porsjoner per avocado, avhengig av størrelsen, og 5-6 scampi per porsjon, før jeg fyller opp med omtrentlig 3-4 gode spiseskjeer med pico de gallo per porsjon.



To porsjoner

ca. 6 - 8 ss pico de gallo

1 liten avocado

10 - 12 scampi

olje

salt & pepper

4 båter lime

koriander/bladpersille til pynt
_______________________________________________________________________________

Rensk scampiene, og stek dem kjapt i olje. Salte og pepre dem, og la de avkjøles litt.

Del scampiene i to, men ta vare på et par hele som du bruker til å pynte toppen av glassene.

Bland sammen avocado, pico de gallo og scampi og fordel blandingen i to glass. Pynt glassene med limebåter, de hele scampiene og litt koriander/bladpersille.

.

2 kommentarer:

Related Posts with Thumbnails