lørdag 30. juli 2011
Meksikansk rekecocktail
Denne lager jeg om jeg har rester igjen av salsaen pico de gallo. Det blir en frisk rekecocktail med et lite sting fra jalapeñoen i salsaen. Mengdeangivelsene er omtrentlige. Det kommer litt an på hvor mye pico de gallo jeg har til overs. Men jeg regner 2-4 porsjoner per avocado, avhengig av størrelsen, og 5-6 scampi per porsjon, før jeg fyller opp med omtrentlig 3-4 gode spiseskjeer med pico de gallo per porsjon.
To porsjoner
ca. 6 - 8 ss pico de gallo
1 liten avocado
10 - 12 scampi
olje
salt & pepper
4 båter lime
koriander/bladpersille til pynt
_______________________________________________________________________________
Rensk scampiene, og stek dem kjapt i olje. Salte og pepre dem, og la de avkjøles litt.
Del scampiene i to, men ta vare på et par hele som du bruker til å pynte toppen av glassene.
Bland sammen avocado, pico de gallo og scampi og fordel blandingen i to glass. Pynt glassene med limebåter, de hele scampiene og litt koriander/bladpersille.
.
To porsjoner
ca. 6 - 8 ss pico de gallo
1 liten avocado
10 - 12 scampi
olje
salt & pepper
4 båter lime
koriander/bladpersille til pynt
_______________________________________________________________________________
Rensk scampiene, og stek dem kjapt i olje. Salte og pepre dem, og la de avkjøles litt.
Del scampiene i to, men ta vare på et par hele som du bruker til å pynte toppen av glassene.
Bland sammen avocado, pico de gallo og scampi og fordel blandingen i to glass. Pynt glassene med limebåter, de hele scampiene og litt koriander/bladpersille.
.
Etiketter:
avocado,
enkel/kjapp,
forrett,
latinamerikansk,
meieriproduktfritt,
scampi,
snacks,
taco/texmex
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
NAM!
SvarSlettFlotte bilder og oppskrifter :-)
SvarSlettSjekk min matblogg, ikke akkuratt Ichf da ..