2 - 3 never salatblader i biter (f. eks. grønn og rød romanosalat)
1 neve cherrytomater delt i to
1/2 snittet vårløk
2 ss olivenolje
1 liten ts sennep
sitronsaft
1 ferdig renset krabbeskjell
1 ss creme fraîche
pepper & evt. salt
1 stor ss hakket persille
2 sitronbåter til pynt og ekstra smak
_______________________________________________________________________________
Legg salatbladene, tomatene og vårløken på en tallerken.
Visp sammen olivenolje, sennep og en skvis sitron til en vinaigrette, og drypp den over salaten.
Bland sammen krabbekjøtt, litt sitronsaft, pepper, mesteparten av persillen, creme fraîche og eventuelt salt (smak!). Legg krabbeblandingen i midten av salaten på tallerknen.
Dryss resten av persillen over. Pynt med et par sitronbåter.
Illustrasjonsfoto: Law Keven / CC by-sa 2.0 |
Å nam nam elsker krabbe så dette skal jeg lage :-)
SvarSlettKrabbe er godt ja! Og nå er det jo krabbesesong og billige krabber i butikken :)
SvarSlett