torsdag 8. april 2010

Laks med Blåskimmelost




Til fire personer:


600 gram laks i 4 porsjonsstykker

125 gram gorgonzola 

2 ss creme fraiche

nykvernet pepper
_____________________________________________________________________________________

Legg laksestykkene i en smurt ildfast form. 

Mos osten med en gaffel og rør inn creme fraiche til blandingen får en myk konsistens. Fordel blandingen over laksestykkene. Kvern litt pepper over.

Stek laksen i ovnen på 150 grader i 10-15 minutter (avhengig av tykkelsen på laksestykkene). Ta ut fisken og la den hvile litt før servering.

Server gjerne med noen lettstekte grønnsaker. På bildet under har jeg stekt litt sopp, sukkererter, squash og cherrytomater i smør. Server gjerne med en sitronbåt eller to vedsiden av.



2 kommentarer:

  1. Ser så godt ut. Skal prøves. Elske blåskimmelost og jeg burde spise litt mer fisk. Tror jeg må kokkelere litt i helgen.

    SvarSlett
  2. Den er veldig god. Også er det en veldig rask middag. Laget den på null komma nix.

    Jeg er blitt litt hekta på fisk om dagen, så det kommer nok flere fiskeoppskrifter de nærmeste par ukene ;)

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails