torsdag 8. april 2010
Laks med Blåskimmelost
Til fire personer:
600 gram laks i 4 porsjonsstykker
125 gram gorgonzola
2 ss creme fraiche
nykvernet pepper
_____________________________________________________________________________________
Legg laksestykkene i en smurt ildfast form.
Mos osten med en gaffel og rør inn creme fraiche til blandingen får en myk konsistens. Fordel blandingen over laksestykkene. Kvern litt pepper over.
Stek laksen i ovnen på 150 grader i 10-15 minutter (avhengig av tykkelsen på laksestykkene). Ta ut fisken og la den hvile litt før servering.
Server gjerne med noen lettstekte grønnsaker. På bildet under har jeg stekt litt sopp, sukkererter, squash og cherrytomater i smør. Server gjerne med en sitronbåt eller to vedsiden av.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ser så godt ut. Skal prøves. Elske blåskimmelost og jeg burde spise litt mer fisk. Tror jeg må kokkelere litt i helgen.
SvarSlettDen er veldig god. Også er det en veldig rask middag. Laget den på null komma nix.
SvarSlettJeg er blitt litt hekta på fisk om dagen, så det kommer nok flere fiskeoppskrifter de nærmeste par ukene ;)