søndag 22. november 2009
Spinat- og Fetamuffins
1 pk (400g) tint spinat
140 g fetaost
1 båt hvitløk
4 egg
1 dl fløte
1/4 ts muskat
1/2 ts nykvernet pepper
litt finhakket chili
revet parmesan/gulost
____________________________________________________________________
Bruk gjerne spinat som ikke er finhakket. Da hakker du den bare lett. Klem ut overflødig vann.
Bland sammen alle ingrediensene bortsett fra parmesan/gulost. Fordel i et smurt muffinsbrett. Strø ost over og stek på 175 grader i ca 30 min. eller til eggeblandingen har stivnet.
Hvis du blander noe av osten i røren blir muffinsene litt fastere.
140 g fetaost
1 båt hvitløk
4 egg
1 dl fløte
1/4 ts muskat
1/2 ts nykvernet pepper
litt finhakket chili
revet parmesan/gulost
____________________________________________________________________
Bruk gjerne spinat som ikke er finhakket. Da hakker du den bare lett. Klem ut overflødig vann.
Bland sammen alle ingrediensene bortsett fra parmesan/gulost. Fordel i et smurt muffinsbrett. Strø ost over og stek på 175 grader i ca 30 min. eller til eggeblandingen har stivnet.
Hvis du blander noe av osten i røren blir muffinsene litt fastere.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Disse skal snuppa få med seg i barnehagematpakken i morgen. Setter veeeeldig pris på enkle oppskrifter nå som skuldra er ute av funksjon:p
SvarSlettDa håper jeg at snuppa blir fornøyd. God bedring til armen din Anneli :)
SvarSlettNøj, hvor smager de godt! Hvor lang tid kan de holde sig i køleskabet?
SvarSlettBeklager sent svar. Du har kanskje funnet ut av det allerede? De burde i hvert fall holde en tre dagers tid.
Slett