søndag 22. november 2009
Ostegratinerte auberginer med kylling og blåskimmelost
Dette er en av mine absolutte favoritter. Blåskimmelost og aubergine passer veldig godt sammen.
1 stor aubergine
Olivenolje
Smakssterk blåskimmelost (jeg liker å bruke den svarte castelloen)
Jarlsbergost eller Sveitserost
1/2 pakke kyllingkjøttdeig
______________________________________________________________________
Del auberginen i to på langs. Plasser halvdelene i en ildfast form med snittflatene opp. Dynk snittflatene med olivenolje.
Stek auberginene ved 200'C til auberginene er myke. La dem avkjøle seg så mye at du klarer å håndtere dem.
Ta ut innmaten med en skje.
Stek kjøttdeigen, og bland den med aubergininnmaten, blåskimmelosten og litt av gulosten.
Legg blandingen tilbake i auberginskallene og strø resten av osten over.
Gratiner i ovnen til osten på toppen er gylden.
Illustrasjonsfoto av snapperwolf. Vilkårene for videreformidling av bildet finner du her.
1 stor aubergine
Olivenolje
Smakssterk blåskimmelost (jeg liker å bruke den svarte castelloen)
Jarlsbergost eller Sveitserost
1/2 pakke kyllingkjøttdeig
______________________________________________________________________
Del auberginen i to på langs. Plasser halvdelene i en ildfast form med snittflatene opp. Dynk snittflatene med olivenolje.
Stek auberginene ved 200'C til auberginene er myke. La dem avkjøle seg så mye at du klarer å håndtere dem.
Ta ut innmaten med en skje.
Stek kjøttdeigen, og bland den med aubergininnmaten, blåskimmelosten og litt av gulosten.
Legg blandingen tilbake i auberginskallene og strø resten av osten over.
Gratiner i ovnen til osten på toppen er gylden.
Illustrasjonsfoto av snapperwolf. Vilkårene for videreformidling av bildet finner du her.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Heisann og takk for flott og inspirerende blogg!
SvarSlettJeg lurer på hvor lenge du har disse auberginene i ovnen før de blir myke?
Mvh Carina