søndag 22. november 2009
Chimichurri
Nydelig kald urtesaus fra Argentina. Deilig å helle over all slags kjøtt.
2 dl god olivenolje
1 stk presset sitron
2 ss finhakket bladpersille
2 båter finhakket hvitløk
4 finhakkede sjalottløk
2 ss finhakket frisk basilikum (og evt. timian og/eller oregano)
1/2 ts salt
1/2 ts pepper
____________________________________________________________________
Bland sammen og la stå og trekke en stund før bruk.
Bildet er tatt av Clark Maxwell. Vilkårene for videreformidling av bildet finner du her.
2 dl god olivenolje
1 stk presset sitron
2 ss finhakket bladpersille
2 båter finhakket hvitløk
4 finhakkede sjalottløk
2 ss finhakket frisk basilikum (og evt. timian og/eller oregano)
1/2 ts salt
1/2 ts pepper
____________________________________________________________________
Bland sammen og la stå og trekke en stund før bruk.
Bildet er tatt av Clark Maxwell. Vilkårene for videreformidling av bildet finner du her.
Etiketter:
grillmat,
kald saus,
latinamerikansk,
meieriproduktfritt,
saus,
tilbehør,
urter
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar