søndag 22. november 2009

Baba Ganoush

Nydelig aubergindip!

3 auberginer
4 hvitløksbåter
Sitronjuice av ca. 3 sitroner
God olivenolje
Salt
Ca. 1,5 dl tahini
1,5 ts spisskummin
Evt. 1 cm revet ingefær
Hakket fersk persille og mynte til pynt
____________________________________________________________________

Grill auberginene i 20 - 30 minutter til skinnet har fått luftbobler. Snu auberginene underveis.

Legg auberginene i et kjøkkenhåndkle i minst 10 minutter.

Fjern skinnet og press ut overflødig saft.

Mos auberginkjøttet sammen med alle de andre ingrediensene i en blender eller med en stavmikser.

Hell blandingen i en bolle og dryss ferske urter og hell en klunk god olivenolje over.


Bildet er tatt av Halfacat. Vilkårene for videreformidling av bildet finner du her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails