lørdag 19. juni 2010
Ricotta med Kanel og varm Bringebærsaus
Enklere enn dette blir det ikke. Får du ikke tak i ricotta kan du godt bruke cottage cheese istedenfor.
1 tommelfingertykk skive ricotta
kanel
1 liten neve bringebær (eller en annen type bær)
1/2 ts sukrin
vaniljeekstrakt
___________________________________________________________________
Skjær en tommelfingertykk skive av ricottaen og legg den på en liten tallerken.
Kjør bringebær, sukrin og vaniljeekstrakt 1 minutt i microen. Visp bærene sammen slik at det blir en bringebærsaus.
Dryss rikelig med kanel over ricottaen og hell bringebærsausen over til slutt.
Enjoy!
1 tommelfingertykk skive ricotta
kanel
1 liten neve bringebær (eller en annen type bær)
1/2 ts sukrin
vaniljeekstrakt
___________________________________________________________________
Skjær en tommelfingertykk skive av ricottaen og legg den på en liten tallerken.
Kjør bringebær, sukrin og vaniljeekstrakt 1 minutt i microen. Visp bærene sammen slik at det blir en bringebærsaus.
Dryss rikelig med kanel over ricottaen og hell bringebærsausen over til slutt.
Enjoy!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
For en deilig blogg :-)
SvarSlettKommer nok innom her igjen ja.
Takk Nettisen. Og velkommen tilbake ;)
SvarSlettDette skal prøves -ser skikkelig snadder ut!
SvarSlettNam nam:-)Fikk vann i munnen!!! Hilsen Janicke
SvarSlett