mandag 4. oktober 2010
Kyllingrull med ost og pesto
1 kyllingfilet per person
spekeskinke
pesto
ost (F.eks jarslberg, smøreost eller mozzarella. Den du liker best, eller den du har liggende)
pepper
smør til steking
_________________________________________________________________________________
Legg kyllingfiletene mellom to lag bakepapir, og bank dem flate med en kjøtthammer. Smør et godt lag med pesto på kyllingfiletene og legg ost oppå. Rull sammen kyllingfiletene på langs til lange pølser, så ost og pesto kommer på innsiden. Pepre utsiden. Rull spekeskinke rundt pølsene og klem godt sammen, så rullene ikke faller fra hverandre. Bind evt. opp med hyssing hvis spekeskinka ikke holder pølsene sammen av seg selv.
Stek i smør til spekeskinka er sprø, og kyllingen er gjennomstekt. La kyllingen hvile noen minutter før du skjærer i den.
På bildene har jeg servert kyllingen med kokt asparges, og soppstuing. Soppstuingen laget jeg ved å steke kvarte champignoner i godt med smør. Deretter helte jeg en god klunk fløte over, krydret med salt, pepper og litt timian, og lot stuingen putre til fløten hadde tyknet.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Å det så kjempe snadder ut. Kylling, ost og spekeskinke er en perfekt kombinasjon. Kanskje noe å spise på hyttetur? Asparges er det beste jeg vet :-)
SvarSlettPerfekt på hyttetur. Det er jo egentlig en veldig enkel oppskrift med få ingredienser som kan brukes til flere ting (ost og skinke til pålegg, salat osv.). Da blir det jo mindre å drasse på til hytta. Bra for logistikken :)
SvarSlettjumjum! så veldig godt ut dette
SvarSlettTakk Liller :)
SvarSlettMmmm, kylling, pesto og ost er av mine favorittmatvarer. *sikle*
SvarSlettVeramente gustosa questa tua ricetta , ciao
SvarSlettSupera: Enig. Uslåelig kombo egentlig :)
SvarSlettStefania: Grazie!
SvarSlettSmakte deilig. Serverte med stekte brekkbønner.
SvarSlettSå bra! Brekkbønner som tilbehør høres godt ut.
SvarSlett