fredag 30. november 2012

Gubbröra

En svensk klassiker.



4 hardkokte egg

4 - 6 ansjosfileter

1 ss ansjosfiletkraft

2 ss finhakket rødløk

2 ss finhakket dill

2 ss finhakket gressløk

1 stor ss créme fraîche

pepper
______________________________________________________________________________

Serveres for eksempel på knekkebrød, lavkarbobrød eller agurkskiver.

Garneres med f.eks ekstra ansjos, dill, gressløk eller rødløk.



.

9 kommentarer:

  1. Gubbröra måste jag göra någon helg framöver, tack för tipset!
    Tack för en bra blogg!

    SvarSlett
  2. Hei! :D

    Det er stille hos meg også, lider av bloggtørke antar jeg. Gubbrøra er fabelaktig på jule-koldtbordet!

    SvarSlett
    Svar
    1. Bloggtørke, litt mangel på inspirasjon og alt for alt for lite tid. Vi får håpe det tar seg opp :)

      Men nå har jeg sittet og siklet på suppe- og gryteoppskrifter inne på bloggen din. Der har jeg i hvert fall funnet plenty med inspirasjon til kveldens middag. Det var bare det å klare å bestemme seg for hvilken av dem jeg skal gå for...

      Slett
  3. Lagde den i kveld. Namm!

    SvarSlett
  4. Hej. Jeg er svensk og har just hittat til din blogg. Det enda Jeg ikke kjønner er "ss", hva står det før?

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei og velkommen hit :) En ss (spiseskje) er det sammme som en msk (matsked).

      Slett
    2. Aah, takk ska du ha! Får også si takk för en deilig blogg. Det er perfekt da jeg akkurat begynne med LCHF. So far, so good men ibland trenger man litt inspirasjon!

      Slett
    3. Så hyggelig å høre at du finner inspirasjon her. Lykke til med det nye kostholdet :)

      Slett

Related Posts with Thumbnails