torsdag 21. juli 2011

Mandeltorsk med parmesan og pesto

God torskerett.


torskefileter

salt & pepper

litt sitronsaft

litt pesto

nyrevet parmesan

mandelflak

litt smeltet smør
_______________________________________________________________________________

Smør en ildfast form med litt smør. Gni torskefiletene inn med salt, pepper og litt pesto. Legg dem i den ildfaste formen.

Drypp litt sitronsaft over filetene. Dryss parmesanost over, og mandelflak over parmesanosten. Drypp litt smeltet smør over til slutt.

Stek i ovnen på 200 grader i ca. 15 minutter.



Her servert med tomat- og oreganosalat, og en klatt créme fraîche.

8 kommentarer:

  1. Dette så godt ut! Har aldri tenkt på å ta torsk og mandel sammen, kanskje jeg skal prøve det neste gang jeg lager fisk! :-)

    SvarSlett
  2. Dette såg utrolig godt ut! :-) Vi er glade i torsk og annen mager fisk her på bruket, så denne skal vi jammen prøve! :-)

    SvarSlett
  3. Nam nam... Dette så jo fantastisk godt ut!
    Så bra jeg fant bloggen din!
    Jeg er ikke ny med blogging, men ny på dette med lavkarbo så her kan jeg finne mye inspirasjon :)

    -Ida
    (Interiør drops)

    SvarSlett
  4. Jeanette, Helena og Ida: Takk :)

    SvarSlett
  5. denne retten svarte bare helt til forventningen og vel så det!!!! Fantastico godt... c",)...

    SvarSlett
  6. Gitte, du har så mange gode fiskeoppskrifter!

    Ønsker du flere - vær velkommen til www.superkokken.no Denne uken er det daglig nye oppskrifter på fisk og skalldyr.
    Beste hilsen fra Superkokken :-)

    SvarSlett
  7. Må bare ha sagt og korrigere litt her, det er Frida som skal ha all æren for alle oppskriftene her....!!!

    SvarSlett