En forfriskende måte å bruke nykålen på, om du trenger en avveksling fra den klassiske varianten med smør. Dette er godt til blant annet fisk og lyst kjøtt.
1 lite nykålhode - strimlet
1 lite nykålhode - strimlet
1 løk i tynne skiver
2 fedd hvitløk finhakket
1 ss revet/strimlet ingefær
1 ts maldon salt
olje til steking
rikelig med pepper
noen dråper hvitvinseddik
rikelig med pepper
noen dråper hvitvinseddik
_______________________________________________________________________________
Ha olje og salt i pannen og tilsett løk, ingefær og hvitløk. Stek i 2-3 minutter under omrøring til løken er myk. Pass på at det ikke blir brent.
Ha i finsnittet kål, pepre godt og fres det hele et par minutter. Mot slutten drypper du litt hvitvinseddik over.
ser gott ut :-)
SvarSlettIdag så blev det en kycklinggryta med jordnötssås ( LCHF ) hos oss.
Ha en fortsatt trevlig vecka.
/ Jenny
http://pernillawahlgren.se/bloggar/jennys-matblogg
Takk Jenny. Kyllinggryte med peanøttsaus høres jo bare helt vidunderlig ut. Ønsker deg også en fin uke :)
SvarSlettHærlig! Denne var gårsdagens lunsj... Hærlig!
SvarSlettSå bra at det smakte :)
SvarSlett