Et deilig pålegg fra den artige matbloggen They Draw and Cook. Nydelig på lavkarbobrød med agurkskiver eller cornichonger på toppen.
1 varmrøkt makrell (eller to peppermakrellfileter)
2 hakkede vårløk
saften av en halv sitron
2 store ss majones
__________________________________________________________________________________
Fjern skinn og bein fra makrellen, og flak makrellkjøttet.
Bland makrell, vårløk, sitronsaft og majones godt. La gjerne stå i kjøleskapet i et par timer for at røra og smakene skal sette seg.
Server på lavkarbobrød.
...
å så godt det ser ut :-) Elsker enkle hjemmelagde påleggstyper!! Tusen takk!
SvarSlettKjempegodt! Den porsjonen jeg laget gikk fort unna. Så i kveld måtte jeg bare ut og handle mer makrell.
SvarSlettveldig lekkert! jeg elsker makrell :D
SvarSlettTakk Liller. Da er vi to makrellelskere :)
SvarSlettDet enkleste er jo bare såå godt, takker for tips, står å godgjør seg og jeg kan nesten ikke vente til frokosten....... c",)
SvarSlettJa, ikkesant Gitte! Håper frokosten falt i smak :)
SvarSlettSer utrolig godt ut! L:)
SvarSlettGjett om den gjorde?! Det var ikke nok med 2 filéer, ny matpakkefavoritt for mannen også!
SvarSlettDette så nydelig ut!
SvarSlettNannah.
Gitte: Hehe, så bra! Jeg mistenker at jeg også kommer til å spise denne en del fremover.
SvarSlettNannh: Mhm! Det var det :)
Den var god:) tru om det går ant å lage med tunfisk istede for makrell???
SvarSlettJa, det tror jeg. Selv om smaken blir ganske annerledes. Jeg har ofte pleid å lage tunfiskrøre på nesten samme måte. Se her: http://lchf-bloggen.blogspot.no/2009/11/tunfiskrre.html
Slett