torsdag 21. januar 2010

Kyllingmuffins

Finfin oppskrift hvis du har noen kyllingrester. Kjekke å ha med seg til lunsj for eksempel. Da er de best hvis du har mulighet til å kjøre dem et minutt i mikroen før du spiser dem. Har du valget ville jeg brukt kyllingkjøtt fra lår, da denne delen av kyllingen er feitere og mer smakfull enn for eksempel fileter.


Ca 350 g kyllingkjøtt - ferdig stekt og delt i mindre biter 

2 lettpiskede egg

1 liten stilk stangselleri - finhakket

1/2 ts løkpulver

Et dryss pepper

2 ts kyllingfond

1 ts paprikapulver (eller evt. 1 ss finhakket paprika)

50 g revet cheddar 
___________________________________________________________________

Bland alle ingrediensene. (Spar eventuelt litt av osten til å drysse over muffinsene.) Fordel blandingen i 6 smurte muffinsformer. Stek på 180 grader i 30-35 minutter til eggene er stivnet og muffinsene er gyldne på toppen. 




 


2 kommentarer: