fredag 22. januar 2010

Sprø kylling

Denne oppskriften gir meg junkfoodfølelsen. Men det er langt fra junk. Deilig saftig kylling med crispy utside. Server gjerne med en dip og valgfrie grønnsaker.


3-4 kylliglår

1/2 kopp majones (helst Hellmann's real mayonnaise)

1/3 kopp revet parmesan

1/3 kopp malte mandler

et par never sesamfrø

___________________________________________________________________

Skjær kyllinglårene i to.

Bland 2/3 av parmesanen og majones.

Bland resten av parmesanen og sesamfrøene i de malte mandlene

Smør kyllingbitene i majonesblandingen. Ikke vær gnien på majonesen, det skal være rikelig med majones på hver kyllingbit. Vend kyllingen i mandelblandingen.

Stek kyllingen på 200 grader i 30 minutter. Eller til kyllingen er gjennomstekt og til mandlene er blitt brune og crispy.



Sprø kylling servert med sukkererter, pinjekjerner og cherrytomater som er stekt kjapt i litt olje.  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar