To porsjoner
1 pk shiratakinudler i lake
rapsolje til steking
finsnittet isbergsalat (eller hjertesalat eller kinakål)
strimlet agurk
finsnittet stangselleri
en neve bønnespirer
finsnittet vårløk
peanøtter (eller sprøstekt løk)
ferdig stekt kylling i biter (eller strimlet, stekt biffkjøtt)
Dressing:
1 liten ss revet fersk ingefær
1 revet hvitløksfedd
1 liten rød chili uten frø - finhakket
limejuice av en halv lime
2 ss fiskesaus (nam pla)
2 ss vann
1 ts sukrin
1 ss peanøttolje (eller rapsolje)
litt sesamolje
______________________________________________________________________________
Bland sammen alle ingrediensene til dressingen i et glass med lokk. Skru igjen lokket og rist godt.
Skyll shiratakinudlene godt i et dørslag. Varm olje i en panne og stek shiratakinudlene et par minutter. Tilsett halvparten av dressingen og stek videre i et minutt eller to.
Legg salaten i bunn av to dype tallerkner. Legg de varme nudlene over salaten. Ha agurk, bønnespirer, vårløk, stangselleri og kylling/kjøtt på toppen. Hell over resten av dressingen og topp med peanøtter eller sprøstekt løk.
Spis med pinner om du kan.
Ah... Ser nydelig ut Frida! Har både nudler, salat og ferdig stekt kylling i hus :-)
SvarSlettDette skal prøves!
Ha en flott helg videre!
Tove
http://sjelemat.blogspot.com/
Så flaks! Ønsker deg også en god helg videre :)
SlettSer väldigt gott ut. Har några paket shiratakinudler hemma så detta måste jag testa.
SvarSlettHa en underbar söndag/ Jimmie
Takk Jimmie! God søndag tilbake på deg!
SlettSer väldigt fint ut. Måste nog inhandla lite shiratakinudlar och prova.
SvarSlettDet er aldri dumt å ha shiratakinudler liggende. Blir mange gode, raske og enkle middager ut av dem :)
SlettJeg kjøpte 5 pakker av miracle noodle hos iHerb, det blir det samme som shiratakinudler , ikke sant? Jeg har fortsatt 4 pakker i skuffen... de var så forferdelige på konsistens, ble skikkelig skuffa :( Men jeg kjøpte fettuccini istedet for angel hair, ser ut som det stort sett er brukt angel hair i de oppskriftene jeg har funnet. Har du prøvd fettuccini-varianten? De blir jo mye tykkere, så bare funderer på om det er derfor jeg ble skuffa mens så mange andre er så glade for å ha funnet et bra alternativ til vanlig pasta.
SvarSlettJa, det skal være det samme som shiratakinudler. Jeg har ikke prøvd fettuccinivarianten. Men jeg skjønner at du ble skuffa hvis du bruker dem istedenfor pasta. Jeg synes heller ikke de passer som erstatning for vanlig pasta. Men de ligner veldig på asiatiske glassnudler, så jeg bruker dem stort sett bare i asiatiske retter. Da kommer de mer til sin rett.
SvarSlettSå super godt, med fantastisk blanding av samstemte smaker! I love.....
SvarSlettHurra!
Slett