1-3 jordskokker per person
smeltet smør
rikelig med finrevet parmesan
pepper
_______________________________________________________________________________
Skjær jordkokkene i tynne skiver. Ha litt smeltet smør i bånn av en ildfast form. Legg deretter lagvis jordskokker, pepper, godt med smeltet smør og parmesan. Gjenta tre ganger, avslutt med parmesan på toppen.
Stek i ovnen på 225 grader i ca. 45 minutter til toppen er sprø og bunnen er ordentlig myk.
Her er jordskokkene servert til kylling saltimbocca.
Fantastisk !!
SvarSlettHey! Nå går det å komentere igjen!
SvarSlettJordskokker og karbohydratinnhold; hvordan var det egentlig med det?
Hurra! Jeg ser at jeg har fått e-post, men jeg har ikke rukket å svare ennå. Er på jobb vet du. Når det gjelder karbene i jordskokk så kan du sjekke ut svaret som Lena Beatrice fikk fra Bioforsk her: http://lenabeatrice.net/mat-og-helse/sukker-og-andre-karbohydrater/svar-fra-bioforsk-om-karbohydrater-i-jordskokk/
SvarSlettHadde jordskokker i kylen, så testa ut nå. Tilsatte også litt olivenolje m/chilipepper. Spicy og veldig godt :-)
SvarSlettOlivenolje med chili høres ut som et veldig godt tilskudd :) Nam!
SvarSlettDenne var utrolig god! Namnam.
SvarSlettSå bra! Takk Juliane :)
SvarSlett