Pico de gallo er en frisk og hot klassisk meksikansk salsa som passer til det meste. Server til fisk, kylling, svin eller storfe, til frokosteggene, til nacho cheese chips, til ostechips eller til taco.
4 godt modne tomater - i små terninger
2 jalapeño uten frø - finhakket
1/4 - 1/2 løk - finhakket (helst salatløk, men gul løk funker også)
saften av 1 lime
en god neve eller to finhakket koriander
fingersalt
_________________________________________________________________________________
Bland alle ingrediensene godt. La stå i et par timer før servering slik at smakene får satt seg.
Her har jeg servert pico de gallo til eggerøre laget med rømme og litt bladpersille. Deilig frisk meksikansk vri på frokosten.
Blogger (bloggplattformen jeg bruker) har vært nede i ca et døgn, og nå som den er oppe og går igjen ser jeg at noen av de siste kommentarene som ble skrevet på noen av oppskriftene er blitt borte. Et par av dem inneholdt spørsmål som jeg har svart på. Beklager til de som har fått kommentarene sine slettet. Hvis det er noen som ikke fikk med seg svarene mine før kommentarene forsvant er det bare å fyre løs på nytt :)
SvarSlettnam nam ser friskt å godt ut :-D Salsa er en vinner...fikk veldig lyst på taco :-D
SvarSlett