Superenkel breiflabbmiddag.
Til fire personer
600 - 800 g breiflabbfilet
pesto
spekeskinke
dulcitatomater
fetakrem
_________________________________________________________________________________
Del breiflabbfileten i fire jevnstore serveringsstykker. Gni fisken inn i godt med pesto, og pakk stykkene inn i spekeskinke.
Smør en ildfast form med olivenolje. Legg fisk og dulcitatomater i formen. La steke på 180 grader i 15 - 20 minutter.
Mens fisken steker, lager du fetakremen, som du serverer sammen med fisken.
Som alltid er det trivelig med besøk fra Magne fra vg.no. Det fører alltid med seg noen nye besøkende til LCHF-bloggen.
Utruleg mange flotte oppskrifter her :-) skal starte med lavkarbo,igjen...hm...og trur eg flytter inn her ,hehe...takk for at du deler .
SvarSlett@ Magne: Tusen takk :)
SvarSlett@ Anonym: Så hyggelig, takk! Og lykke til med ny oppstart på lavkarbo!
Nam, nam.. Breiflabb er jo fantastisk i seg selv. Når man da samtidig pakker den inn i spekeskinke, så må jo dette bli like godt som bildene vitner om!
SvarSlettJa, med så fantastiske råvarer kan det liksom ikke slå feil ;)
SvarSlettkan anbefale denne oppskriften med soltoerket tomat (roed) pesto og gjerne med parma skinke... det er enda bedre.
SvarSlettbreiflabb er ganske dyrt, men har perfekt konsistens og faller ikke fra hverandre slik som torsk feks. finnes sikkert annen fisk som funker ogsaa.
du kan gjoere det samme med en kyllingfillet. kanskje lag et lite snitt i filleten og putt en skive mozarella ost inni. YUM!
Det høres også godt ut :)
SvarSlettFantastisk :-D Elsker breiflabb og spekeskinke...og pesto :-D
SvarSlettHaha, da er jo dette bare nødt til å bli bra! :D
SvarSlettDette så, som vanlig, skikkelig godt ut ! enig med Janicke spekeskinke og pesto og breiflabb eller hvilen som helst fisk i den sammenheng mmm godt hver for seg må bli godt sammen ;)
SvarSlettDet ser kjempegodt ut!
SvarSlettMå prøve å lage fetakrem.
..Og det er jo alltid koselig med besøk fra Magne!
Ha det så fint!
Klem : )