En utrolig enkel rett! Også så godt da gitt!
1-2 ss rapsolje
1 liten ss rød currypasta
1 løk i skiver
1 boks kokosmelk
fiskesaus (nam pla) eller salt
800 g laks i store terninger
200 g aspargesbønner
en neve babymais i skiver
en neve cherrytomater delt i fire
koriander/thaibasilikum/gressløk til pynt
_________________________________________________________________________________
Varm oljen i en panne. Ha i currypasta og løk og stek på middels varme til løken er blitt myk.
Tilsett kokosmelken i panna og kok opp. Smak til med fiskesaus eller salt.
Tilsett aspargesbønner, babymais og cherrytomater og rør rundt. Legg laksebitene på toppen og dytt dem forsiktig ned i sausen. Skru ned temperaturen, sånn at sausen så vidt koker, eller holder seg rett under kokepunktet. La laksen trekke forsiktig i ca. 5 minutter, eller til den flaker seg lett, og aspargesbønnene er møre.
Dryss litt friske urter over til pynt, og server!
.
Dette var en ny vri på laksen!! Spennende og høres helt himmelsk ut :-D
SvarSlettVeldig deilig. Rød curry slår i grunn aldri feil.
SvarSlettLaksecurryen din smakte veldig godt og så enkelt å lage :-)
SvarSlettStore muligheter for at jeg "rapper" den en dag ;-)
Rapp i vei! Det er det oppskrifter er til for ;)
SvarSlett