Kjempegodt tilbehør til fisk. På bildet har jeg servert baconvinaigretten til pannestekt kveite med grønnsaker. Oppskriften har jeg og slett rappa fra den lekre matbloggen Lekkermunn.
bacon
pepper
olivenolje
balsamico
timian
_______________________________________________________________________________
Klipp eller skjær baconen opp i små biter og sprøstek det. Jeg synes resultatet blir best om jeg steker baconet lenge på svak varme. Da slipper baconet mye av fettet sitt, som jeg kan bruke til å steke fisken i etterpå.
Legg baconet på litt kjøkkenpapir. Bland sammen tre deler olje, en del eddik og pepper. Tilsett baconet og hakket timian rett før servering.
Mmmm dette ser snadder ut stekt bacon og fisk er jo bare sååå godt :)
SvarSlettJa, bacon og fisk er som skapt for hverandre. Og eddiken gjorde at det hele ble veldig mye friskere enn det vanligvis blir med bacontilbehør, og det var jo en hyggelig avveksling.
SvarSlettNy og spennende vri det der!
SvarSlettHer fikk jeg servert pannestekt torsk med løksurret bacon til middag etter jobb...mmmmm
Nannah-
Det hørtes intet mindre enn vidunderlig ut Nannah! Heldig du ;)
SvarSlettImponert over bloggen din!!! Må bare si med en gang at du har inspirert meg!!! jeg kommer til å prøve flere av rettene dine, så tusen takk ;)
SvarSlettTusen takk Nina-Jeanette. Sånt er hyggelig å høre. Jeg blir jo så glad hvis jeg klarer å inspirere :)
SvarSlettEnkelt og godt Frida:)
SvarSlettJepp! Fint med alt som er ukomplisert :)
SvarSlettDet der såg skikkelig namm ut
SvarSlettTakk Silje :)
SvarSlettNå ble jeg kjempe sulten!!!
SvarSlettHahaha, når du ikke har hatt tilgang til nett på en uke, og har så mange oppskrifter å lese på alle bloggene rundt om kring, så skjønner jeg at du blir sulten :D
SvarSlett