lørdag 19. juni 2010

Ricotta med Kanel og varm Bringebærsaus

Enklere enn dette blir det ikke. Får du ikke tak i ricotta kan du godt bruke cottage cheese istedenfor.



1 tommelfingertykk skive ricotta

kanel

1 liten neve bringebær (eller en annen type bær)

1/2 ts sukrin

vaniljeekstrakt
___________________________________________________________________

Skjær en tommelfingertykk skive av ricottaen og legg den på en liten tallerken.

Kjør bringebær, sukrin og vaniljeekstrakt 1 minutt i microen. Visp bærene sammen slik at det blir en bringebærsaus.

Dryss rikelig med kanel over ricottaen og hell bringebærsausen over til slutt.

Enjoy! 





4 kommentarer:

  1. For en deilig blogg :-)
    Kommer nok innom her igjen ja.

    SvarSlett
  2. Takk Nettisen. Og velkommen tilbake ;)

    SvarSlett
  3. Dette skal prøves -ser skikkelig snadder ut!

    SvarSlett
  4. Nam nam:-)Fikk vann i munnen!!! Hilsen Janicke

    SvarSlett