mandag 15. februar 2010

Djevelegg

Eller Huevo Diablo, som det kanskje egentlig heter. Hot hot hot, men deilig! Dette er jo en klassiker, og passer som forrett, tapas eller snacks.



2 stk egg

1 ts smør

1 ts majones 


1-2 ts dijonsennep

rødløk
 

gressløk/vårløk

rød paprika 

tabasco
___________________________________________________________________


Hardkok eggene, skrell dem og del dem i to på langs. 

Ta ut eggeplommene. Vær forsiktig så du ikke ødelegger eggehviten.

Ha eggeplomme, sennep, majones, smør og litt hakket rødløk i en bolle og rør godt sammen. 


Smak til med salt og pepper.
 

Ha i noen dråper Tabasco, så mye du tør, i eggehvitehalvene, fyll på med plommemassen.

Pynt med finhakket paprika og gressløk/vårløk.

 
  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar