Jeg fant denne oppskriften på dinmat.no. Originaloppskriften inneholder bretagnesaus fra Toro. Jeg bruker generelt sett ikke halvfabrikata, og posesausen inneholder dessuten en del karbohydrater og glutamat, noe jeg ikke vil ha i maten min. Derfor har jeg laget en egen bretagnesaus som du finner her.
400 g Kjøttdeig av svin
Smør til steking
200 g Brokkoli
1 porsjon bretagnesaus
1 Egg
1,5 dl Revet hvitost
___________________________________________________________________
Sett stekeovnen på 220 grader.
Stek kjøttdeigen i en stekepanne med smør.
Legg brokkoli utover i en ildfast form. Ha over den ferdigstekte kjøttdeigen.
Lag sausen, ta kjelen av platen og visp inn egget.
Hell sausen over i formen og dryss over revet ost.
Stekes i ca. 20 minutter til osten er smeltet og blitt gyllen.
Spiser denne nå. Kjempegodt. Også så enkelt :)
SvarSlettTakk for oppskriften