tirsdag 19. januar 2010

Squashgrateng

Nok til fire porsjoner.

2 squash

Pepper

1/4 kopp revet parmesan (og/eller cheddar)

1 ss smeltet smør
___________________________________________________________________________________ 


Sett ovnen på 200 grader.

Smør en liten ildfast form eller paiform. 

Kok opp en stor kjele med vann. 

Skjær squashen i skiver på ca 1/2 cm tykkelse. Ha squashskivene i det kokende vannet og kok i to minutter. Ha squashen i et dørslag og skyll med kaldt vann. 

Legg squashskivene i et overlappende mønster i formen. Krydre med nykvernet pepper, hell litt smeltet smør over og dryss osten over squashen. Stek i ovnen i ca 30 minutter. Om osten ikke er blitt gylden etter 30 minutter skrur du opp temperaturen og steker i noen minutter til, til osten har fått riktig farge.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar