søndag 23. mai 2010

Laksepålegg med dill

Dette er en variasjon av den tidligere postede oppskriften på laksepålegg med pesto. Nydelig på lavkarbobrød, knekkebrød eller i et hjertesalatblad. Ellers må jeg innrømme at jeg kan spise laksepålegg med skje på morgenen som en kjapp frokost før jeg løper til bussen.



ca. 150 g ferdig kokt/bakt laks uten skinn og ben

1-3 ss majones

en skvis sitron

2 ss finhakket fersk dill

1 ts sennep

salt & pepper
__________________________________________________________________

Mos laksen lett. Tilsett en skvis sitron, dill, sennep og litt av majonesen. Rør rundt. Tilsett litt og litt majones til du synes at du har riktig konsistens. Smak til med salt, pepper og evt. mer sitron. 







2 kommentarer:

  1. Ser veldig godt ut! :) Takk for en super oppskriftsblogg! :)

    SvarSlett
  2. Takk selv Lise. Veldig hyggelig å få en lenke på sidene dine :)

    SvarSlett