En deilig lunsjrett fra kokeboken Friskt & Fristende.
4 porsjoner
350 gram små fennikler
10 kvister timian
4 ss extra virgin olivenolje
salt & pepper
2 ss balsamicoeddik
16 skiver sterkt krydret salami
Et par never ruccola
150 g smuldret feta
________________________________________________________________
Skjær fenniklene på langs i fire eller åtte biter, alt etter som hvor store de er. Legg fenniklene i en ildfast form sammen med timiankvistene. Drypp over olivenoljen, salte og pepre, og bland alt sammen godt. Dekk formen med aluminiumsfolie og stek i ovnen på 180 grader i ca. 30-45 minutter.
Drypp fenniklene med balsamico.
Legg salamiskivene på en stekeplate, og sett dem under stekeovnsgrillen i 2-3 minutter, til de begynner å bli sprø.
Fordel ruccolabladene på fire tallerkener, og legg de varme fenniklene, de sprø salamiskivene og litt smuldret fetaost på toppen.
det så virkelig snadder ut! fenikkel er supergodt!
SvarSletthei, frida! for en super blogg du har her :) du er superflink og har masse herlige oppskrifter- for en inspirasjon! Har bare et problem- jeg tåler hverken melk eller egg... kunne du lagt ut noen oppskrifter på snacks uten melk og egg, er vanskelig å finne noe godt å lage seg uten dette! Da hadde du vert en engel! på forhånd- tusen takk! helsing Line:):)
SvarSlettOi, det er en utfordring. Men jeg skal prøve å finne på noe lurt :)
SvarSlett